Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Nalewka Re: Nalewka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Nalewka

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!l8no228587qao.0!news-out.goo
gle.com!t12ni1094712qak.0!nntp.google.com!l8no178383qao.0!postnews.google.com!g
legroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Thu, 20 Sep 2012 15:17:40 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <1m8bmru43r7tw.8wf57xty5fh7$.dlg@40tude.net>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=78.8.17.220;
posting-account=MZEQ8woAAABJH1zdYUPin1BnpY7IigVU
NNTP-Posting-Host: 78.8.17.220
References: <505b6f6f$0$1307$65785112@news.neostrada.pl>
<e...@g...com>
<1vxxyruy0v8xm$.1tv5ltkjcnqpu$.dlg@40tude.net>
<d...@g...com>
<1m8bmru43r7tw.8wf57xty5fh7$.dlg@40tude.net>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <c...@g...com>
Subject: Re: Nalewka
From: Stalker <t...@i...pl>
Cc: i...@g...pl
Injection-Date: Thu, 20 Sep 2012 22:17:40 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 50
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:348184
Ukryj nagłówki

W dniu piątek, 21 września 2012 00:10:44 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Thu, 20 Sep 2012 14:57:50 -0700 (PDT), Stalker napisał(a):
>
>
>
> > W dniu czwartek, 20 września 2012 23:44:56 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
>
> >
>
> >>> Stalker, no i na koniec wypić
>
> >
>
> >> We wszystkich przepisach jest ten podły kwasek cytrynowy, który tylko psuje
>
> >> smak nalewki, poza tym jest go tam przynajmniej o połowę za dużo.
>
> >> Zupełnie jakby żywe cytryny były jakims rarytasem.
>
> >> Dwie cytryny, pokrojone w plastry, dodane w połowie gotowania i kwasu
>
> >> dosyć, nie za dużo, nie dominuje, tylko podkresla smak.
>
> >> I jaki zapach!
>
> >
>
> > Tyż można. Jak to w kuchni bywa, idealna ilość i dobór składników pozostaje
kwestią indywidualną. A najważniejsze to trenować, trenować i trenować...
>
> >
>
> > Stalker, po kilkunastu litrach nalewki każdy odnajdzie swoje proporcje :-)
>
> Jakoś mi się zawsze udaje pre facto i świetnie wychodzi - smaki komponuję
> jak kolory :-)

Czyli nie wiesz co tracisz próbując :-D

Stalker, nieodmiennie cieszy oczywiście jednak fakt, ze zawsze Ci za pierwszym razem
smakuje :-)

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
20.09 Ikselka
21.09 michalek
21.09 Qrczak
21.09 Qrczak
21.09 Andy Niwinski
21.09 Stalker
21.09 Stalker
21.09 Qrczak
21.09 Ikselka
21.09 Ikselka
21.09 Stalker
21.09 Ikselka
21.09 Ikselka
21.09 Ikselka
21.09 Stalker
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?