Data: 2012-09-18 22:39:06
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-09-18 23:49, Ikselka pisze:
>>> Spróbuj kiedyś zrobić z serka topionego (takiego zwykłego w złotkach) -
>>> rozpuścić w rondelku, dodając słodkiej śmietanki aż uzyska pożądaną
>>> konsystencję, przyprawić. Możesz też dodać tego pleśniaka. Równie
>>> szybkie, jak Knorr, a pewnie lepsze i satysfakcja większa. ;)
>>
>> Jakoś po wizytacji linii produkcyjnej serków wolę używać ich jak
>> najmniej.
>
> Ja ich używam tylko sporadycznie, z prostego powodu - bo sama PAMIĘTAM, jak
> wygląda i smakuje serek topiony, taki prawdziwy. ostatnio jadłam taki
> jakieś 20 lat temu.
Ja tam sobie sama robię, taki ślunski. Z tego, co zapomnę w lodówce ;)))
--
Nie ma na tym świecie bestii podobnej złej kobiecie, chociaż bowiem
wśród czworonogów lew jest najsroższy, a wśród wężów drakon najdzikszy,
to żadnego z nich nie można porównać ze złą kobietą. (Piotr Komes)
|