Data: 2012-09-18 22:49:05
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: "michalek" <m...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "jerzy.n" <b...@g...pl> napisał w wiadomości
news:5056ed2a$0$1311$65785112@news.neostrada.pl...
>
>
> Te flaczki z ryżem to może być ciekawy motyw , jak je robisz , sypiesz ryz
> do flaczków czy osobno gotujesz .Jutro robię pomidorówkę z kiszonych
> pomidorów i z pierożkami ravioli , może być ciekawie .Co do tych flaczków
> jak je przygotowujesz , gotujesz do pierwszego wrzenia i wylewasz wodę i
> powtórka , czy masz inny patent .Czasami flaczki zalewam octem i po 10-15
> minutach obfite płukanko .
> Pozdrawiam
A możesz nieco rozwinąć myśl "z kiszonych pomidorów".
Jak je kisisz? W jakim celu (są lepsze czy ciekawsze niż zagotowywane
w słoikach?) ?
Lubię pomidory, a le z kiszonymi nie spotkałem się
M
|