Data: 2012-09-22 10:19:25
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-09-21 22:23, Aicha pisze:
> W dniu 2012-09-18 23:21, medea pisze:
>
>>>> Spróbuj kiedyś zrobić z serka topionego (takiego zwykłego w
>>>> złotkach) -
>>>> rozpuścić w rondelku, dodając słodkiej śmietanki aż uzyska pożądaną
>>>> konsystencję, przyprawić. Możesz też dodać tego pleśniaka. Równie
>>>> szybkie, jak Knorr, a pewnie lepsze i satysfakcja większa. ;)
>>>
>>> Jakoś po wizytacji linii produkcyjnej serków wolę używać ich jak
>>> najmniej. A jak widzę reklamy Hochlandów topionych dla dzieci, to mnie
>>> trzęsie.
>>
>> Ojej, to co tam się dzieje?
>
> Coś z w stylu "przyczepa, zapiekanka, odświeżanie zapomnianej bułki" -
> wszystkie resztki poprodukcyjne wrzuca się do kotła, dodaje
> niezbędnych chemikaliów (topniki inne takie) i heja.
Podejrzewam, że nie byłaś na wizytacji linii produkcyjnej Knorra. ;)
Ewa
|