Data: 2016-03-05 22:51:41
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: stefan <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2016-03-05 o 22:11, Pszemol pisze:
> Czy to jakaś wersja "kruszenia" dziczyzny w zimie za oknem? :-)
> Tylko czemu ta sól? Czy to właśnie w celu odwodnienia dla konserwacji?
>
>> Marzy mi się taka szyneczka rok dojrzewająca, ale to już chyba w innym
>> miejscu czasoprzestrzeni...
>
> Nutka zrezygnowania w Twoim głosie...
Broń Boże w zimie za oknem, ostatnio robioną trzymałem wiszącą pod
szafką kuchenną , tak z 60 cm od kuchni elektrycznej czteropalnikowej
Amica :)
A co do recepty, to możesz bazować na np tej, tylko trzymaj co najmniej
miesiąc - jak się da...
http://smacznapyza.blogspot.com/2015/01/karkowka-sus
zona-z-ponczochy.html
pozdr
Stefan
|