Data: 2016-03-05 23:09:22
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"stefan" <s...@w...pl> wrote in message
news:nbfkde$q7c$1@node2.news.atman.pl...
> W dniu 2016-03-05 o 22:11, Pszemol pisze:
>
>> Czy to jakaś wersja "kruszenia" dziczyzny w zimie za oknem? :-)
>> Tylko czemu ta sól? Czy to właśnie w celu odwodnienia dla konserwacji?
>>
>>> Marzy mi się taka szyneczka rok dojrzewająca, ale to już chyba w innym
>>> miejscu czasoprzestrzeni...
>>
>> Nutka zrezygnowania w Twoim głosie...
> Broń Boże w zimie za oknem, ostatnio robioną trzymałem wiszącą pod szafką
> kuchenną , tak z 60 cm od kuchni elektrycznej czteropalnikowej Amica :)
> A co do recepty, to możesz bazować na np tej, tylko trzymaj co najmniej
> miesiąc - jak się da...
> http://smacznapyza.blogspot.com/2015/01/karkowka-sus
zona-z-ponczochy.html
Dziękuję bardzo ! Spróbuję bo wygląda smakowicie.
Czy to jest taka technika jak włoskie prosciuto?
|