Data: 2016-03-05 23:28:02
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 5 Mar 2016 16:09:22 -0600, Pszemol napisał(a):
> "stefan" <s...@w...pl> wrote in message
> news:nbfkde$q7c$1@node2.news.atman.pl...
>> W dniu 2016-03-05 o 22:11, Pszemol pisze:
>>
>>> Czy to jakaś wersja "kruszenia" dziczyzny w zimie za oknem? :-)
>>> Tylko czemu ta sól? Czy to właśnie w celu odwodnienia dla konserwacji?
>>>
>>>> Marzy mi się taka szyneczka rok dojrzewająca, ale to już chyba w innym
>>>> miejscu czasoprzestrzeni...
>>>
>>> Nutka zrezygnowania w Twoim głosie...
>> Broń Boże w zimie za oknem, ostatnio robioną trzymałem wiszącą pod szafką
>> kuchenną , tak z 60 cm od kuchni elektrycznej czteropalnikowej Amica :)
>> A co do recepty, to możesz bazować na np tej, tylko trzymaj co najmniej
>> miesiąc - jak się da...
>> http://smacznapyza.blogspot.com/2015/01/karkowka-sus
zona-z-ponczochy.html
>
> Dziękuję bardzo ! Spróbuję bo wygląda smakowicie.
> Czy to jest taka technika jak włoskie prosciuto?
tt
|