Data: 2016-03-05 23:57:27
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:709rt2byzjt3$.1lx2rkzwaw22p.dlg@40tude.net...
> Dnia Sat, 5 Mar 2016 16:09:22 -0600, Pszemol napisał(a):
>
>> "stefan" <s...@w...pl> wrote in message
>> news:nbfkde$q7c$1@node2.news.atman.pl...
>>> W dniu 2016-03-05 o 22:11, Pszemol pisze:
>>>
>>>> Czy to jakaś wersja "kruszenia" dziczyzny w zimie za oknem? :-)
>>>> Tylko czemu ta sól? Czy to właśnie w celu odwodnienia dla konserwacji?
>>>>
>>>>> Marzy mi się taka szyneczka rok dojrzewająca, ale to już chyba w innym
>>>>> miejscu czasoprzestrzeni...
>>>>
>>>> Nutka zrezygnowania w Twoim głosie...
>>> Broń Boże w zimie za oknem, ostatnio robioną trzymałem wiszącą pod
>>> szafką
>>> kuchenną , tak z 60 cm od kuchni elektrycznej czteropalnikowej Amica :)
>>> A co do recepty, to możesz bazować na np tej, tylko trzymaj co najmniej
>>> miesiąc - jak się da...
>>> http://smacznapyza.blogspot.com/2015/01/karkowka-sus
zona-z-ponczochy.html
>>
>> Dziękuję bardzo ! Spróbuję bo wygląda smakowicie.
>> Czy to jest taka technika jak włoskie prosciuto?
>
> tt
a ti ti bobasku!
|