Data: 2016-03-06 01:01:49
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 5 Mar 2016 16:57:27 -0600, Pszemol napisał(a):
> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
> news:709rt2byzjt3$.1lx2rkzwaw22p.dlg@40tude.net...
>> Dnia Sat, 5 Mar 2016 16:09:22 -0600, Pszemol napisał(a):
>>
>>> "stefan" <s...@w...pl> wrote in message
>>> news:nbfkde$q7c$1@node2.news.atman.pl...
>>>> W dniu 2016-03-05 o 22:11, Pszemol pisze:
>>>>
>>>>> Czy to jakaś wersja "kruszenia" dziczyzny w zimie za oknem? :-)
>>>>> Tylko czemu ta sól? Czy to właśnie w celu odwodnienia dla konserwacji?
>>>>>
>>>>>> Marzy mi się taka szyneczka rok dojrzewająca, ale to już chyba w innym
>>>>>> miejscu czasoprzestrzeni...
>>>>>
>>>>> Nutka zrezygnowania w Twoim głosie...
>>>> Broń Boże w zimie za oknem, ostatnio robioną trzymałem wiszącą pod
>>>> szafką
>>>> kuchenną , tak z 60 cm od kuchni elektrycznej czteropalnikowej Amica :)
>>>> A co do recepty, to możesz bazować na np tej, tylko trzymaj co najmniej
>>>> miesiąc - jak się da...
>>>> http://smacznapyza.blogspot.com/2015/01/karkowka-sus
zona-z-ponczochy.html
>>>
>>> Dziękuję bardzo ! Spróbuję bo wygląda smakowicie.
>>> Czy to jest taka technika jak włoskie prosciuto?
>>
>> tt
>
> a ti ti bobasku!
tto
|