Data: 2016-03-05 23:14:51
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: stefan <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2016-03-05 o 23:09, Pszemol pisze:
> "stefan" <s...@w...pl> wrote in message
> news:nbfkde$q7c$1@node2.news.atman.pl...
>> W dniu 2016-03-05 o 22:11, Pszemol pisze:
>>
>>> Czy to jakaś wersja "kruszenia" dziczyzny w zimie za oknem? :-)
>>> Tylko czemu ta sól? Czy to właśnie w celu odwodnienia dla konserwacji?
>>>
>>>> Marzy mi się taka szyneczka rok dojrzewająca, ale to już chyba w innym
>>>> miejscu czasoprzestrzeni...
>>>
>>> Nutka zrezygnowania w Twoim głosie...
>> Broń Boże w zimie za oknem, ostatnio robioną trzymałem wiszącą pod
>> szafką kuchenną , tak z 60 cm od kuchni elektrycznej czteropalnikowej
>> Amica :)
>> A co do recepty, to możesz bazować na np tej, tylko trzymaj co
>> najmniej miesiąc - jak się da...
>> http://smacznapyza.blogspot.com/2015/01/karkowka-sus
zona-z-ponczochy.html
>
> Dziękuję bardzo ! Spróbuję bo wygląda smakowicie.
> Czy to jest taka technika jak włoskie prosciuto?
zasada jest podobna. Jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach i tym "cuś" :)
pozdr
Stefan
|