Data: 2001-09-11 09:04:20
Temat: Re: Odp: Odp: chinszczyzna
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@p...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
!
Ela <e...@p...onet.pl> a écrit dans le message :
9nkj3j$im8$...@n...onet.pl...
>
>
> Pisałeś, że mój przepis jest skomplikowany a Twój sos wcale nie mniej. A
tak
> w ogóle to nie wiem co to jest cumin ?. 15 min. to na duże piersi a na
male
> to mniej.
>
> Ela
To juz lepiej rozumiem. Ale w poczatkowym przepisie pisalas "pokrojone w
paseczki piersi z kurczaka " i zalecalas duszenie 10 - 15 min.
Wg moich doswiadczen, w gotowaniu piersi w paseczkach nie nalezy przekraczac
5 min maximum.
Ps. Wg ostatnich dyskusju Grupowych cumin jest (najprawdopodobniej) kminem
rzymskim. IMHO mozna go zastapic curry (Waldek, zgadzasz sie ?)
--
Niesz
|