« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Nika <w...@m...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Orzechy włoskie. Date: Sat, 09 Jun 2012 23:22:19 +0200 Organization: Nika Lines: 6 Message-ID: <jr0eq5$6tq$1@inews.gazeta.pl> References: <lmsr9d3lxp0p.1fpnbh45crf7t$.dlg@40tude.net> <1...@4...net> <xirs9h9p6jjr.i3591nf2duju$.dlg@40tude.net> Reply-To: w...@m...com NNTP-Posting-Host: 89-73-117-228.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1339276933 7098 89.73.117.228 (9 Jun 2012 21:22:13 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 9 Jun 2012 21:22:13 +0000 (UTC) X-User: mmoni X-Antivirus: avast! (VPS 120609-1, 2012-06-09), Outbound message User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:12.0) Gecko/20120428 Thunderbird/12.0.1 In-Reply-To: <xirs9h9p6jjr.i3591nf2duju$.dlg@40tude.net> X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:346585 Ukryj nagłówki Podobną rzecz - orzechy wloskie zakonserwowane w całości w syropie |
Zobacz także