Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not
-for-mail
From: Gosia Plitmik <p...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Otwarcie Restauracji- pomocy!
Date: Mon, 26 Feb 2007 18:55:48 +0100
Organization: Onet.pl
Lines: 24
Message-ID: <erv6v4$ame$1@news.onet.pl>
References: <1...@t...googlegroups.com>
<erugaq$4oo$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: aip199.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.onet.pl 1172512549 10958 83.25.223.199 (26 Feb 2007 17:55:49 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...onet.pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 26 Feb 2007 17:55:49 +0000 (UTC)
X-Sender: 8lMfHaL//tQb+ecO1Bqsh/HQL1SSwNzC
In-Reply-To: <erugaq$4oo$1@nemesis.news.tpi.pl>
User-Agent: Thunderbird 1.5.0.9 (Windows/20061207)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:291886
Ukryj nagłówki
flower napisał(a):
> Szukam osoby, która poradziłaby mi w sprawach prowadzenia restauracji.
> Zależy mi na kimś, kto prowadzi lub prowadził podobne przedsięwzięcie.
> Do niedawna prowadziłam sklepy, ale z restauracją mam pierwszy raz do
> czynienia. Zależy mi na zrobieniu kalkulacji, na przedstawieniu mi
> różnych ważnych spraw związanych z daną działalnością. Liczę na zdrowe
> podejście do sprawy, mam nadzieję, że znajdzie się jakaś dobra dusza,
> z miłą chęcią odwdzięczę się za pomoc.
> PS. Najlepiej proszę o kontakt na email.
> ----------------------------------------------------
----
> Nie, najlepiej na grupę, bo np. mnie też by to interesowało :-)
Ja tak na szybko, bo własnie jestem na etapie prowadzenia nowootwartej
knajpy;-)Nie wiem za bardzo, o co pytasz?Rozumiem, ze wyposazenie juz
masz?Odbiór sanepidu i koncesję?Ksiażeczkę zdrowia?Menu?Pracowników?
Złota mysl masz od razu, przyjdzie cI samej gotowac, przynajmniej na
poczatku;-)Ja ostatnio stałam na stołku, bo gotowałam wielki gar
kwaśnicy;-)miałam ważną imprezę i zależało mi by była zupa bardzo dobra.
Poczytaj, ja pytałam się niedawno o menu do kameralnej knajpy, dużo
tam błota, ale też i cenne uwagi są.
--
Gosia
|