Data: 2004-04-28 08:12:30
Temat: Re: Panierowanie filetów rybnych
Od: "Adiola" <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Betty" <n...@n...op.pl>
>
> Użytkownik "Adiola" <
>
> > koperku, obtaczam w bulce,
>
> nie wiem co wy z ta bulka?? Tarta bulka do ryby????? W zyciu.
a co ???, zabronione ???
Maka jajko
> maka
maka do ryby ????, w zyciu !!!!
i na rozgrzana patelnie, mocno rozgrzana, teflonowa... potem mniejszy
> gaz i nie przywiera. Pozdr.
A tak na powaznie, to dlatego, ze tak wlasnie lubie, ryba z maka mi nie
smakuje, z bulka jest pyszna, a po za tym, to nie jest jedyny sposob w jaki
robie ryby, ale pytanie bylo o CHRUPIACA i z nieodpadnieta skorka , zatem,
nie czepiaj sie ;-PPP
Adiola
|