Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Papryczki nadziewane serkiem. Re: Papryczki nadziewane serkiem.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Papryczki nadziewane serkiem.

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin3!goblin.stu.neva.ru!news.ripco.com!news.glorb.com!news-out.read
news.com!transit3.readnews.com!nx01.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsf
eed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!ne
ws.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: Papryczki nadziewane serkiem.
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
References: <eyivp9v6lxaj$.1daxu6qhhe17y$.dlg@40tude.net>
<lcbode$k16$1@node2.news.atman.pl>
Date: Wed, 29 Jan 2014 21:35:27 +0100
Message-ID: <h...@4...net>
Lines: 25
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 95.49.8.65
X-Trace: 1391027729 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 2206 95.49.8.65:5882
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:354543
Ukryj nagłówki

Dnia Wed, 29 Jan 2014 21:30:38 +0100, Stefan napisał(a):

> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:eyivp9v6lxaj$.1daxu6qhhe17y$.dlg@40tude.net...
>
>> Przepyszne nadzienie, słodkawe ze słoną ziołowo-czosnkową nutą:
>>
>> Serek Macarpone mały (wyjąć z lodówki godzinę wczesniej żeby był miękki,
>> odlać wodę z dna) - 1 op. plus ew. połowa (zalezy od wielkości papryczek)
>> Pół płaskiej łyżeczki soli plus ew. szczypta
>> płaska łyżeczka cukru plus ew. duża szczypta
>> 1/3 płaskiej łyżeczki czosnku granulowanego lub łyżeczka świeżego
>> rozdrobnionego niemal na papkę plus ew. duża szczypta
>> 1 łyżeczka ziół prowansalskich plus ew. duża szczypta
>
> Osobiście preferuję nadziewane fetą (nie typu feta, tylko oryginał, dobre sa
> też serki kozie)


Feta za słona i nie nadaje się do rękawa. Ostre papryczki nadziewam
łagodnym w smaku nadzieniem, ponadto atłasowa konsystencja, lekka słodycz i
brak kwasu w Mascarpone mi pasuje. Spróbuj.
--
XL
"Świat Amerykanina jest tak wielki jak jego gazeta. " A. Einstein

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
12.02 Waldemar Krzok
12.02 Ikselka
12.02 Ikselka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?