Data: 2006-07-06 21:00:11
Temat: Re: Pasta jajeczna... Zapytanie...
Od: misiczka - Lesława Aleksandra Ignaszewska <i...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Maciej L." <m...@c...com.pl> napisał w wiadomości
news:e8j4jr$1d6q$1@news2.ipartners.pl...
Prosze poratowac czlowieka teskniacego za starymi zapiekankami i pasta
jajeczna... Moze macie sprawdzony przepis - pewnie chodzi o proporcje,
bo smak czasem byl bliski ale jednak zawsze "czegos" brakowalo.
Ja robię z gotowanych jajek, majonezu (Winiary dekoracyjny), odrobiny
musztardy i odrobiny (ale naprawdę odrobiny) startej na najmniejszej tarce
cebuli. Daję dużo pieprzu, czasem trochę miękkiego masła, a zamiast cebuli
czasem daję szczypiorek.
pozdrawiam, Lesława Ignaszewska
--
A kiedy twoja miłość jest przyjęta i otwierają się dla ciebie
ramiona - wówczas proś Boga, niechaj ocali tę miłość od zepsucia,
bowiem niepokoję się o serca po brzegi szczęściem wypełnione. (Saint Exupery)
http://leslawa-ignaszewska.com
|