« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icp.pl!not-for-m ail From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pasta jajeczna... Zapytanie... Date: Fri, 7 Jul 2006 08:25:49 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 8 Message-ID: <e8kuoo$1vl$1@opal.icpnet.pl> References: <e8j4jr$1d6q$1@news2.ipartners.pl> NNTP-Posting-Host: c129-28.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1152253528 2037 85.221.129.28 (7 Jul 2006 06:25:28 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 7 Jul 2006 06:25:28 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:272591 Ukryj nagłówki Ja zawsze robię pastę z gotowanych jajek, szczypiorku, majonezu Winiar, soli |
Zobacz także