Data: 2010-12-22 12:05:25
Temat: Re: Pasztet - pytanie techniczne
Od: "Szpilka" <s...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:1en1cresrl74j$.1f0toyedj4ilu$.dlg@40tude.net...
> Dnia Tue, 21 Dec 2010 12:19:57 +0100, Szpilka napisał(a):
>
>> Kupiłam w sumie 4 kg.
>> Jak się okaże, że wyjdzie tego dużo, to najwyżej poświęcę na ten pasztet
>> dużą blachę, co miała być do sernika :-)
>
>
> Lekko podpieczony pasztet (w foremkach) zapakowac w folię spożyczą i
> zamrozić - przed uzyciem rozmrozić i dopiec na rumiano. Będzie jak świeżo
> zrobiony.
A, upiekłam wszystkie foremki tak samo. Na brązowo.
Połowa już w zamrażalniku.
:-)
Sylwia
|