Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pieczecie jeszcze murzynki? Re: Pieczecie jeszcze murzynki?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pieczecie jeszcze murzynki?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!feeder.erje.net!eu.feeder.erje.net!news-hub
.siol.net!nx02.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-
exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTE
D!not-for-mail
Date: Wed, 26 Mar 2014 20:35:50 +0100
From: FEniks <x...@p...fm>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:24.0) Gecko/20100101 Thunderbird/24.4.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pieczecie jeszcze murzynki?
References: <5332bc3f$0$2241$65785112@news.neostrada.pl>
<5332c2f1$0$2138$65785112@news.neostrada.pl>
<5332c49b$0$2244$65785112@news.neostrada.pl>
<5332c58e$0$2153$65785112@news.neostrada.pl>
<5332c7ae$0$2362$65785112@news.neostrada.pl>
<5332cb49$0$2230$65785112@news.neostrada.pl>
<5332ccbd$0$2360$65785112@news.neostrada.pl>
<lgukdc$cie$1@news.dialog.net.pl>
<5332e0ed$0$2142$65785112@news.neostrada.pl>
<5332f813$0$2158$65785112@news.neostrada.pl>
In-Reply-To: <5332f813$0$2158$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 16
Message-ID: <53332c14$0$2243$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 83.8.115.85
X-Trace: 1395862549 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 2243 83.8.115.85:1439
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:355286
Ukryj nagłówki

W dniu 2014-03-26 16:53, Qrczak pisze:
> Dnia 2014-03-26 15:15, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
>>
>> Torcik może i fajny, ale mnie się marzy upiec wreszcie naprawdę dobry
>> sernik.
>
> Doprecyzuj określenie: "dobry"

Dobry to znaczy puszysty, ale równocześnie wilgotny.
W "moim" spożywczaku pojawił się ostatnio pyszny domowy ser biały. Co
prawda chyba ze 2 razy droższy od taśmowej roboty, ale w smaku naprawdę
cudo - taki jak pamiętam z dzieciństwa. Robię sobie nadzieję, że może
tym razem uda mi się dobry sernik, kiedy go użyję.

Ewa

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
26.03 Qrczak
26.03 FEniks
26.03 czeremcha
26.03 Ikselka
26.03 Ikselka
26.03 Paulinka
27.03 Robson
27.03 krys
27.03 Anai
27.03 Robson
27.03 Ikselka
27.03 FEniks
27.03 Qrczak
27.03 Qrczak
27.03 krys
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?