Data: 2006-04-26 11:11:54
Temat: Re: Pieprz czerwony?
Od: notujaca <n...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista napisał(a) 26/04/2006 13:02:
>
> "notujaca" <n...@g...pl> wrote in message
> news:C0751F53.47CA%notujaca@gazeta.pl...
>> Akulka napisał(a) 26/04/2006 12:49:
>>
>>> Użytkownik "Akulka" <s...@g...pl> napisał w wiadomości
>>> news:e2nirf$sd7$1@inews.gazeta.pl...
>>> http://www.drzewa.net/pytania/Rozpoznawanie+i+opisy/
27
>>>
>>> "Schinus molle czyli pieprz peruwiański lub pieprz czerwony, którego
>>> owoce
>>> są jadalne, i możemy go zakupić w sklepach właśnie pod tą drugą nazwą.
>>
>> No to ładnie :-) Czyli jesteśmy w punkcie wyjścia... To może będę na to
>> mówiła "owoce szinusowe" i nie będzie wątpliwości.
>>
>> --
>> pzdr notująca
>> krytyk rzeczywistości
>
> proponuję gotowce:
>
> http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=9741&p
kt_id=&pro_id=&char_id=
> http://www.hipernet24.pl/se.php?sw=tabasco
A co to ma do mojego różowego... tfu, owoców szinusowych? Nie mieszaj w to
jeszcze tabasco, bo sie do szczętu pogubimy ;-)
--
pzdr notująca
krytyk rzeczywistości
|