Data: 2014-11-22 16:38:18
Temat: Re: Pomysły na wołowinę
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 22 Nov 2014 15:50:53 +0100, Stefan napisał(a):
> Użytkownik "XL" napisał w wiadomości grup
> dyskusyjnych:xsuisbspsf0q.1240n59hcnhvc$.dlg@40tude.
net...
>
> Dnia Sat, 22 Nov 2014 02:08:19 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
>
>> Poza tym - piernik był składnikiem sosu szarego, staropolskiego. Więc
>> staropolskie katarzynki bez polewy będą pasowały jak najbardziej.
>
> Dokładnie.
>
> *******************
> Właśnie teraz jest najlepsza pora na zagniecenie piernika na szary sos do
> karpia (i nie tylko)...
O, dzięki za przypomnienie, no fakt! Karpia w sosie nie robię, ale piernik
dojrzewający zrobię w tym roku.
|