Data: 2015-02-22 19:23:53
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .02.2015 o 19:20 XL <i...@g...pl> pisze:
> Dnia Sun, 22 Feb 2015 18:48:49 +0100, Trefniś napisał(a):
>
>> W dniu .02.2015 o 18:30 Wiesiaczek <W...@v...pl> pisze:
>>
>>> W dniu 22.02.2015 o 18:03, Pszemol pisze:
>>>> "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
>>>> news:54e9c180$0$16165$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>>>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>>>>>>>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich
>>>>>>>> potraw.
>>>>>>>
>>>>>>> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
>>>>>>
>>>>>> To ja poproszę o 3 przetworzone produkty bez dodatku jankeskiej soi.
>>>>>
>>>>> i kukurydzy w jakiejkolwiek postaci
>>>>
>>>> Hm... teraz sie pogubiłem. Kukurydza też jest zła? Czemu?
>>>
>>> Bo jest GMO.
>>
>> Teraz zrobi z Ciebie oszołoma...
>> :)
>
>
> Jeszcze nie wrócił z orbity 3-]
Orbit niszczy zęby!
--
Trefniś
|