Data: 2015-02-23 00:45:34
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"masti" <g...@t...hell> wrote in message news:mcdd63$qo2$1@dont-email.me...
>>>>>>>>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>>>>>>>>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich
>>>>>>>>> potraw.
[...]
>>>>> Hm... teraz sie pogubiłem. Kukurydza też jest zła? Czemu?
>>>>
>>>> Bo jest GMO.
>>>
>>> Acha :-)) A dlaczego GMO jest złe?
>>
>> Nie zrozumiesz.
>
> znaczy zajadasz tę, którą trzeba młotkiem rozbijać?
Mnie właściwie nie interesuje jaką kukurydzę Wiesiaczek zjada... albo
jakiej unika. Interesuje mnie jakich to produków do przyrządzania
typowo polskich potraw Trybun nie może znaleźć...
Ale widzę jakiś nieśmiały jest i nie bardzo chce ich nazwy ujawnić.
|