Data: 2015-02-22 20:19:08
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Wiesiaczek <W...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 22.02.2015 o 18:37, Pszemol pisze:
> "Wiesiaczek" <W...@v...pl> wrote in message
> news:mcd3o8$nel$2@node2.news.atman.pl...
>> W dniu 22.02.2015 o 18:03, Pszemol pisze:
>>> "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
>>> news:54e9c180$0$16165$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>>>>>>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
>>>>>>
>>>>>> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
>>>>>
>>>>> To ja poproszę o 3 przetworzone produkty bez dodatku jankeskiej soi.
>>>>
>>>> i kukurydzy w jakiejkolwiek postaci
>>>
>>> Hm... teraz sie pogubiłem. Kukurydza też jest zła? Czemu?
>>
>> Bo jest GMO.
>
> Acha :-)) A dlaczego GMO jest złe?
Nie zrozumiesz.
--
Wiesiaczek (dziś z DC)
"Ja piję tylko przy dwóch okazjach:
Gdy są ogórki i gdy ich nie ma" (R)
|