Data: 2015-02-23 23:13:22
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .02.2015 o 22:57 XL <i...@g...pl> pisze:
> Dnia Mon, 23 Feb 2015 22:37:41 +0100, Trefniś napisał(a):
>
>> Zgadnijcie, z czego ów "smalczyk"?
>> "Oleje i tłuszcze roślinne (słonecznikowy, palmowy, rzepakowy, kokosowy
>> w
>> zmiennych proporcjach) prażona cebulka (9,2%), sól, suszone jabłka
>> (0,6%)
>> aromaty"
>> (...)Naprawdę - ten produkt to chyba test "jak daleko można bezkarnie
>> pogrążyć
>> się w idiotyźmie".
>> Jak widać - można jeszcze dalej, czekam na kolejne produkty!
>
> Co a zbieg okoliczności - właśnie dziś na zakupach MŚK zwrócił mi ze
> zgrozą
> uwagę na to "cudo". Także na jakąś "margarynę o smaku masła". Podobne
> uczucia żywimy od dawna do "kotletów sojowych"... Cz(e)kam na dalsze
> sensacje tego typu...
A toto tanie nie jest - owa "Zielony jeleń" kupowała po ponad 4 złote, w
e-sklepie Tesco opakowanie 120g. kosztuje 3,59 PLN.
:O
Jestem w szoku...
--
Trefniś
|