Data: 2015-02-24 12:29:47
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
masti wrote:
> krys wrote:
>
>> masti wrote:
>>
>>> XL wrote:
>>>
>>>
>>>>> znaczy zajadasz tę, którą trzeba młotkiem rozbijać?
>>>>
>>>>
>>>> Ta "twarda" jest po prostu dojrzałą i wysuszoną kukurydzą, być może
>>>> nawet odmianą paszową. Wystarczy mieć odmianę tzw cukrową, młodą kolbę,
>>>
>>> nie XLko. Ta twarda to jest naturalna kukurydza. Ta o którj mówisz to
>>> jest genetycznie modyfikowana przez człowieka przez wieki.
>>
>> Dobór naturalny to nie jest to samo, co modyfikowanie genetyczne
>> przeprowadzane w laboratoriach.
>
> to nie był dobór naturalny tylko sztuczne krzyżowanie przez człowieka.
> Od laboratorium rózni się szybkością zmian.
Nie tylko.
Spróbuj w sposób naturalny uzyskać organizm transgeniczny.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|