Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!goblin1!goblin.
stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.new
s.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2"
From: krys <k...@p...onet.pl>
Date: Tue, 24 Feb 2015 12:29:47 +0100
User-Agent: KNode/4.4.11
Content-Transfer-Encoding: 8Bit
Subject: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <mbfk14$8s3$1@dont-email.me> <54df93eb$0$2174$65785112@news.neostrada.pl>
<7...@4...net>
<54df9ceb$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<mbpafe$24j$2@node1.news.atman.pl>
<54e08f78$0$2188$65785112@news.neostrada.pl>
<mbq3u1$ufc$1@node1.news.atman.pl>
<54e21809$0$2177$65785112@news.neostrada.pl> <mbtdn5$dm1$1@dont-email.me>
<54e8cfdb$0$2187$65785112@news.neostrada.pl>
<54e9c180$0$16165$65785112@news.neostrada.pl>
<mcd22u$btl$1@dont-email.me> <mcd3o8$nel$2@node2.news.atman.pl>
<mcd42g$jtl$1@dont-email.me> <mcda3e$tnb$1@node2.news.atman.pl>
<mcdd63$qo2$1@dont-email.me> <v4pymamticfi.2oet3e1g7nq9$.dlg@40tude.net>
<mcevu3$st9$1@dont-email.me> <54eb3141$0$2190$65785112@news.neostrada.pl>
<mcfee2$m5d$1@dont-email.me>
Followup-To: pl.rec.kuchnia
MIME-Version: 1.0
Lines: 33
Message-ID: <54ec60ad$0$16165$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 095160058017.business.static.vectranet.pl
X-Trace: 1424777389 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 16165 95.160.58.17:48140
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:362261
Ukryj nagłówki

masti wrote:

> krys wrote:
>
>> masti wrote:
>>
>>> XL wrote:
>>>
>>>
>>>>> znaczy zajadasz tę, którą trzeba młotkiem rozbijać?
>>>>
>>>>
>>>> Ta "twarda" jest po prostu dojrzałą i wysuszoną kukurydzą, być może
>>>> nawet odmianą paszową. Wystarczy mieć odmianę tzw cukrową, młodą kolbę,
>>>
>>> nie XLko. Ta twarda to jest naturalna kukurydza. Ta o którj mówisz to
>>> jest genetycznie modyfikowana przez człowieka przez wieki.
>>
>> Dobór naturalny to nie jest to samo, co modyfikowanie genetyczne
>> przeprowadzane w laboratoriach.
>
> to nie był dobór naturalny tylko sztuczne krzyżowanie przez człowieka.
> Od laboratorium rózni się szybkością zmian.

Nie tylko.
Spróbuj w sposób naturalny uzyskać organizm transgeniczny.


--
Pozdrawiam
J.

www.kontestacja.com

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.02 krys
24.02 krys
24.02 krys
24.02 Pszemol
24.02 Pszemol
24.02 Pszemol
24.02 XL
26.02 Pszemol
26.02 Pszemol
26.02 bbjk
26.02 Pszemol
27.02 bbjk
27.02 Pszemol
04.03 Trybun
04.03 Trybun
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a