Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!wsisiz.edu.pl!goblin1!goblin.stu.neva.r
u!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrad
a.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Wed, 04 Mar 2015 15:09:51 +0100
From: Trybun <i...@j...ru>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.5.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
References: <mbfk14$8s3$1@dont-email.me> <54df93eb$0$2174$65785112@news.neostrada.pl>
<7...@4...net>
<54df9ceb$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<mbpafe$24j$2@node1.news.atman.pl>
<54e08f78$0$2188$65785112@news.neostrada.pl>
<mbq3u1$ufc$1@node1.news.atman.pl>
<54e21809$0$2177$65785112@news.neostrada.pl> <mbtdn5$dm1$1@dont-email.me>
<54e8cfdb$0$2187$65785112@news.neostrada.pl>
<54e9c180$0$16165$65785112@news.neostrada.pl>
<mcd22u$btl$1@dont-email.me> <54eb4305$0$2209$65785112@news.neostrada.pl>
<mcfi9l$6lm$1@dont-email.me>
In-Reply-To: <mcfi9l$6lm$1@dont-email.me>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 15
Message-ID: <54f7122f$0$2189$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: user-188-33-76-114.play-internet.pl
X-Trace: 1425478192 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2189 188.33.76.114:1633
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:362830
Ukryj nagłówki

W dniu 2015-02-23 o 16:52, Pszemol pisze:
> "Trybun" <i...@j...ru> wrote in message
> news:54eb4305$0$2209$65785112@news.neostrada.pl...
>> W dniu 2015-02-22 o 18:03, Pszemol pisze:
>>>
>>> Hm... teraz sie pogubiłem. Kukurydza też jest zła? Czemu?
>>
>> "Ulepszana" w sposób nienaturalny.
>
> Jasne, bo chleb się piecze w sposób bardzo naturalny :-))
> I w naturalny sposób hodowane są jabłka i wiśnie :-))
> Wszyscy kupujemy w sklepach przecież owoce z zamosiejek.

A gdzie Ty widzisz "gwałcenie natury" w pieczeniu chleba czy wiśniach?,
o ile oczywiście nie pochodzą one z USA.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
04.03 Trybun
04.03 masti
04.03 Pszemol
04.03 Pszemol
04.03 Ikselka
04.03 Ikselka
04.03 Ikselka
05.03 Qrczak
05.03 Qrczak
05.03 Qrczak
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6