Data: 2015-03-04 15:09:51
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Trybun <i...@j...ru>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-23 o 16:52, Pszemol pisze:
> "Trybun" <i...@j...ru> wrote in message
> news:54eb4305$0$2209$65785112@news.neostrada.pl...
>> W dniu 2015-02-22 o 18:03, Pszemol pisze:
>>>
>>> Hm... teraz sie pogubiłem. Kukurydza też jest zła? Czemu?
>>
>> "Ulepszana" w sposób nienaturalny.
>
> Jasne, bo chleb się piecze w sposób bardzo naturalny :-))
> I w naturalny sposób hodowane są jabłka i wiśnie :-))
> Wszyscy kupujemy w sklepach przecież owoce z zamosiejek.
A gdzie Ty widzisz "gwałcenie natury" w pieczeniu chleba czy wiśniach?,
o ile oczywiście nie pochodzą one z USA.
|