Data: 2006-05-14 09:59:02
Temat: Re: Przepis na chleb dla emigrantw w UK
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 14 May 2006 10:02:16 +0100, "cherokee" <n...@n...pl>
wrote:
>
>U?ytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisa? w
>wiadomo?ci news:hvjd62ha9kip55ldfqi75drg24lh4stfoa@4ax.com...
>> On Sat, 13 May 2006 19:31:33 +0100, "cherokee" <n...@n...pl>
>> Czy wholeaml maka, ktora wymieniasz ma w sobie make zytnia? Bo
>> samo "wholemeal" jeszcze na to nie wskazuje
>
>Wygl?da na tak?, jest br?zowawa, poza tym chleb wychodzi jak polski
>baltonowski, który jest pszenno-?ytni.
>
>pozdr
>
>cherokee
>
>
wholemeal to jest pelnoziarnista zmielonosc, niekoniecznie
powchodzenie. Zytnia maka jest bardziej szara. na torebce tego
Allinson powinno byc napisane, jaka to maka
Ale tez coraz wiecej supermarketow, w czesciach maczno-chlebowych
maja jakies mieszanki zytnie (rye)
Pierz
Pierz
>
K.T. - starannie opakowana
|