Data: 2008-02-26 17:06:29
Temat: Re: Przepis na gulasz z świńskich serc
Od: mamqa <m...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dariusz K. Ładziak pisze:
> Wlodzimierz Macewicz wrote:
>
> Jak wpakowała
"Ona" to czyta i prosi o troszkę kultury :P
> surowe mięso do wody i
> bulgocze to dostanie wygotowany wiór bez smaku - mięso (a i podroby,
> przynajmniej ich większość) na gulasz należy wstępnie lekko obsmażyć
Szkoda że dopiero o 2 w nocy to napisałeś... Niestety... za o coś
wzięłam się dużo szybciej.
Ja się pocieszam tym że może mąż już nie będzie chciał takich rzeczy
jadać... albo następnym razem faktycznie najpierw obsmażę... Choć brzmi
o dla mnie dziwnie:
> żeby za szybko w duszeniu nie rozmiękły - mają zacząć się ścinać
> wewnątrz zanim na dobre woda do środka mięsa wniknie.
>
Z tego wynika że będą się potem dusić jeszcze dłużej?
Mamqa
|