Data: 2011-12-20 18:00:07
Temat: Re: Przygotowania do świąt...
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 20 Dec 2011 18:53:55 +0100, Bbjk napisał(a):
> W dniu 2011-12-20 18:18, Stalker pisze:
>
>> Magda Gessler w wielu restauracjach (przy okazji "Kuchennych
>> rewolucji") zamawia na próbę tatara i z etgo co kojarzę zawsze jest z
>> żółtkiem:
>>
>> http://kuchennerewolucje.tvn.pl/36887,74,tatarska_wp
adka,aktualnosc.html
>>
>> Ale mogą pewnie być "okresy", albo "miejsca wzmożonego ryzyka"
>
> A ja zwykle w polskich restauracjach zamawiam tatara, barszcz z
> kołdunami i karpia. Albo pierogi.
> I już po tym dużo wiem na temat miejsca, gdzie jem :)
Te kołduny i pierogi, co je lepią Ukrainki pokątnie na strychu albo w ogóle
gdzie indziej, żeby nie zapaprać lśniącej kuchni w restauracji?
:-PPP
--
XL
|