Data: 2011-12-20 20:08:54
Temat: Re: Przygotowania do świąt...
Od: Bbjk <b...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-12-20 21:01, medea pisze:
> Polędwica to najdroższe mięso, słabo rotuje. Nie liczyłabym na to, że
> nie jest odświeżane, a w najlepszym razie odmrażane. Chyba że w naprawdę
> ekskluzywnej i mocno obleganej restauracji.
W naszym kraju jest trudno trafić na dobrą polędwicę. Zdarza się bardzo
rzadko, a i tak nigdzie nie trafiłam na taką, która dorównywałaby stekom
włoskim, hiszpańskim, czy portugalskim ze zwykłych przydrożnych
grillowni(?). Z przyjemnością przetestuję restaurację z takim stekiem,
które poleca XL, czekam na adres, na pewno podczas jakiejś podróży
wypróbuję :)
--
Bbjk
|