| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!agh.edu. pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Ela" <e...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przyprawy korzenne Date: Wed, 21 Nov 2001 18:48:28 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 20 Sender: e...@p...onet.pl@pl48.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: <9tgpfo$b5l$1@news.onet.pl> References: <9tgjih$jnb$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pl48.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1006364984 11445 217.99.92.48 (21 Nov 2001 17:49:44 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 21 Nov 2001 17:49:44 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:83166 Ukryj nagłówki 1. Goździk, który jest wysuszonym pączkiem kwiatowym goździkowca korzennego. | |
Zobacz także