Data: 2009-01-23 09:04:23
Temat: Re: Przyrządzanie tatara.
Od: Als <1...@1...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 23 Jan 2009 08:16:30 +0100, Misiek napisał(a):
> za to przyuwazylem ostatnio sklep w ktorym pojawily sie:
> 1. kabanosy KONSKIE
> 2. Kielbasa KONSKA
> 3. kabanosy ze strusia
> 4. parowki z krolika
> 5. mielonka z dzika
> 6. mielonka z sarniny
> 7. mielonka z krolika
> oprocz pozycji 3 (cena 25 zl za kg) reszta w znosnych cenach... i przede
> wszystkim smaczna...
Pytanie czy to ne są wyroby przygotowywane w proporcjach 1:1 (tzn. np. 1
królik i 1 wagon wieprzowiny...).
--
Pozdrawiam, Als (w mailu nie mam żadnej jedynki)
|