Data: 2003-08-22 19:53:40
Temat: Re: Przyswajanie białka
Od: "Marcin 'Cooler' Kuliński" <m...@p...gazeta.blah>
Pokaż wszystkie nagłówki
daniel figlarz w wiadomości news:bi5pio$sfg$1@inews.gazeta.pl pisze:
>> No i ok. A teraz postaraj sie zglebic roznice miedzy zoltkiem jaja,
>> a jajem calym.
>>
> Marcin! Ty nie chcesz dyskutować, tylko polujesz na literówkę.
To nie byla literowka tylko celowe wprowadzanie pytajacego w blad. Miedzy
calym jajem a zoltkiem jest taka roznica, jak miedzy golonka a koscia.
> Gwoli ścislości to sam sobie sprawdź różnice miedzy białkami żółtka
> a "bialka". Jak się nauczysz to pogadamy. Poki co jesteś dyletantem.
> Sorry...
Uuu, a Ty masz pewnie certyfikat z Arkadii. Fajnie, tylko ze w dalszym ciagu
nie przedstawiles zrodla, w ktorym wyczytales o zoltku (z wiejskiego jaja)
jako produkcie spozywczym o wzorcowej palecie aminokwasow. Zwrot "jestes
dyletantem, sorry" niczego tu akurat nie zalatwia - jestesmy na grupie
dyskusyjnej, a nie w twoim gabinecie (jesli takowy posiadasz).
|