Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pyszny biały ser - cz. 2 Re: Pyszny biały ser - cz. 2

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pyszny biały ser - cz. 2

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail
From: Trefniś <t...@m...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pyszny biały ser - cz. 2
Date: Sun, 21 May 2017 18:21:14 +0200
Organization: private
Lines: 45
Message-ID: <o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
References: <5921b7cf$0$662$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: 088156090073.wroclaw.vectranet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed; delsp=yes
Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1495383686 23004 88.156.90.73 (21 May 2017 16:21:26
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 21 May 2017 16:21:26 +0000 (UTC)
User-Agent: Opera Mail/1.0 (Win32)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:376965
Ukryj nagłówki

W dniu .05.2017 o 17:52 Ikselka <i...@g...pl> pisze:


> http://www.iaea.org/inis/collection/NCLCollectionSto
re/_Public/29/024/29024567.pdf

Ikselka, proszę, szanuj sama siebie...
Zanim dalej zaczniesz bić pianę, DOCZYTAJ (sorry za kapitaliki, inaczej
nie dotrę "tam") coś sama podlinkowała.
Zwłaszcza doczytaj, jaki procent wszystkich białek mleka stanowi kazeina!

Stulte stude!

Nb. jedyny przydatny wniosek z tego dokumentu to:
"Na podstawie przeprowadzonych bada można stwierdzić, że nie jest możliwa
interpretacja zmian temperaturowych i stężeniowych T2
dla roztworów wodnych mleka jedynie
na poziomie wody wolnej i związanej bez uwzględnienia procesów
zachodzących w próbce.
"

I tu się z autorami zgadzam.

> Wiedza nie jest przymusem, wiedza jest tylko dla chętnych - niech więc
> atakujący pozostaną w swoim ciemnym kąciku zamiast utrudniać i
> komplikować
> dyskusję, a wtedy ktoś inny być może skorzysta z wdzięcznością.

Przykro mi, ale dla niektórych agresywna głupota jest świadomym wyborem.


--
Trefniś

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
21.05 cef
21.05 Ikselka
21.05 Ikselka
21.05 cef
21.05 Ikselka
22.05 Ikselka
22.05 Jingiel
22.05 Ikselka
22.05 Jingiel
22.05 Ikselka
22.05 Jingiel
22.05 Stokrotka
22.05 Ikselka
22.05 cef
23.05 Ikselka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?