Data: 2014-02-10 19:30:52
Temat: Re: Pytanie o frytkownice
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 10 Feb 2014 19:24:11 +0100, "Dariusz K. Ładziak" napisał(a):
> Z olejów do smażenia - jedynie olej palmowy, wbrew nazwie będący
> tłuszczem stałym (i porównywalny pod względem odporności na utlenianie z
> fryturą). tyle że potrafi mieć specyficzny posmak i zapach - nie wszyscy
> lubią.
Kupiłam kiedyś w Allegro, całe 5 kg. Jest świetny. Nie wyczuwam żadnych
specyficznych nut smakowych ani zapachowych. Mam w zamrazarce i wyciągam,
kiedy smażę faworki. Kupię znów.
--
"To wstyd, żeby w prawie 40-milionowym kraju, w środku Europy trzeba było
żebrać na ulicach o sprzęt medyczny!
No , a już szczytem wszystkiego jest być z tego dumnym! " - Anonim
|