Data: 2001-03-29 11:15:57
Temat: Re: Re:PASCHA - długie
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "ulla" <U...@s...com.pl> napisał w wiadomości
news:99v4e8$oqb$1@sunsite.icm.edu.pl...
> Mój przepis na paschę jest bardzo pracochłonny,
> ale efekt końcowy, czyli uzyskany smak jest niespotykany.
> Nie uzyska sie go z żadnego z dostępnych na rynku serków.
> Tenże, choć nigdy go serem nie nazwałam, wytworzyć trzeba samemu.
> teraz podam czego potrzeba :
>
> a/ do zrobienia " nietwarożku"
mam takie pytanko: ile, tak objetosciowo wychodzi z podanej ilosci produktow
tego "nietwarozku"? Tak mniej wiecej ile osob przy swiatecznym stole
dostanie porcje na talerzyk?
serdecznie pozdrawiam
Basia
ps. pytam tez dlatego o ilosc produktu koncowego, bo pracy jest sporo,
a przypomniala mi sie taka historyjka z cwiczen terenowych na studiach, gdy
podczas kopania glebokiego na 2 metry dolu (robiona byla odkrywka glebowa)
po skonczonej pracy kumpel na dnie wykopu znalazl pedraka, popatrzyl na
niego i stwierdzil:
tyle roboty i tylko 2 kalorie...))))))))))))
>
|