| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: "Marianka" <b...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1] Date: 1 Mar 2004 11:00:05 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 10 Message-ID: <0...@n...onet.pl> References: <2...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1078135205 30995 213.180.130.18 (1 Mar 2004 10:00:05 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 1 Mar 2004 10:00:05 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 195.136.32.135, 192.168.243.36 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:193574 Ukryj nagłówki Do Władysława! Pieczenie jadam na ogół na ciepło. Po prostu schładzam je w | |
Zobacz także