Data: 2004-03-01 09:31:13
Temat: Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 1 Mar 2004 10:23:14 +0100, "waldek" <x...@o...pl> wrote:
>> >Hej! Specjalistk? od gotowania na pewno nie jestem, ale ka?d? piecze?
>kroj?
>> >dopiero po kilkugodzinnym pobycie w lodówce...St?d moje zdziwienie.
>Dzi?kuj?
>> >za w?tki, które mi poda?e? ... w internecie bywam od niedawna i st?d moje
>braki.
>> >Pozdrawiam! Marianka
>> >
>> a nie jesz pieczeni na obiad? z sosem?
>====
>Wydaje mi si?, ?e Marianka najpierw ca?kowicie sch?adza piecze?, aby j?
>pokroi?, a potem dopiero odgrzewa. Wywnioskowa?em tak po porzednim jej
>po?cie, gdzie pisa?a " ...i co, ?adnie Ci si? pokroi?o...". Prawdopodobnie
>Mariance nie udaje si? krojenie plastrów z gor?cej pieczeni wi?c wpad?a na
>pomys?, aby j? najpierw sch?odzi? w lodówce.
>Fersztejn?
>
>waldek
>====
>
fersztejen, fersztejen, ale do tego to chyba trzeba tylko dobrego
noza ;))
trys
K.T. - starannie opakowana
|