Data: 2004-03-01 09:23:14
Temat: Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]
Od: "waldek" <x...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> >Hej! Specjalistką od gotowania na pewno nie jestem, ale każdą pieczeń
kroję
> >dopiero po kilkugodzinnym pobycie w lodówce...Stąd moje zdziwienie.
Dziękuję
> >za wątki, które mi podałeś ... w internecie bywam od niedawna i stąd moje
braki.
> >Pozdrawiam! Marianka
> >
> a nie jesz pieczeni na obiad? z sosem?
====
Wydaje mi się, że Marianka najpierw całkowicie schładza pieczeń, aby ją
pokroić, a potem dopiero odgrzewa. Wywnioskowałem tak po porzednim jej
poście, gdzie pisała " ...i co, ładnie Ci się pokroiło...". Prawdopodobnie
Mariance nie udaje się krojenie plastrów z gorącej pieczeni więc wpadła na
pomysł, aby ją najpierw schłodzić w lodówce.
Fersztejn?
waldek
====
|