Data: 2004-02-29 16:39:17
Temat: Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [5]
Od: "ścierwo" <d...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
news:c1t4e2$4ma$1@inews.gazeta.pl...
> ====
> Wszystko gotowe! Zabieram się do krojenia i degustacji(?).
> Sosu z pieczeni otrzymałem 3/4 szklanki, w tym ok. 1/4 szklanki pochodzi z
> marynaty.
Interesujące, że to się tak oddzieliło
> Więc mięso puściło tylko 1/2 szklanki soku. Sos jest, o dziwo,
> bardzo tłusty. Część tłuszczu odlałem.
Gdzie?
>W zasadzie nie musiałem z sosem nic robić, gdyż jest odpowiednio słony i
aromaty z przypraw też są prawidłwe.
Jak to się sprawdza, że sa prawidłowe - są jakieś tablice?
> Końcowe wrażenia - za jakiś czas.
Z jakiego jesteś miasta, to moiże podrzucimy Ci najbliższy ostry dyżur na
zakaźnym.
ziuta
--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."
|