Data: 2004-02-27 14:05:05
Temat: Re: Ryba po grecku i klopsy w czerwonej kapuście
Od: "ścierwo" <d...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kinga 'Słowotok' Macyszyn" <k...@b...gazeta.pl>
napisał w wiadomości news:c1nidc$5t0$1@opal.futuro.pl...
> > Pstrag sam w sobie jest taki smaczny ze az go zal do ryby po grecku;-)
> >
> No to jednak rozmrożę, namoczę w mleku, obsmaruję masłem z czosnkiem, w
> folię i do piekarnika. :) A ryba po grecku jednak innym razem.
> Mniam.
Ryba w folii, to jak stosunek w prezerwatywie.
Pstrąga, zwłaszcza mrożonego można zrobić w warzywach
ziuta
--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."
|