Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ryz idealny Joli L-L Re: Ryz idealny Joli L-L

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ryz idealny Joli L-L

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!peer03.iad.highwinds-media.c
om!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!nx01.iad01.newshosting.
com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-
a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Sun, 06 Apr 2014 10:25:15 +0200
From: Trybun <I...@j...com>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:24.0) Gecko/20100101 Thunderbird/24.4.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Ryz idealny Joli L-L
References: <1...@g...com>
<533d95f6$0$2360$65785112@news.neostrada.pl>
<0...@g...com>
In-Reply-To: <0...@g...com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 16
Message-ID: <53410f63$0$2361$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: ip-93-154-135-197.free.aero2.net.pl
X-Trace: 1396772707 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2361 93.154.135.197:1184
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 1784
X-Received-Body-CRC: 2549982949
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:355428
Ukryj nagłówki

W dniu 2014-04-03 21:48, czeremcha pisze:
> W dniu czwartek, 3 kwietnia 2014 19:10:16 UTC+2 użytkownik Trybun napisał:
>
>> Dla mnie idealny to przede wszystkim - dobrze ugotowany, tak żeby się
>> nie kleił do zębów, a z taką ilością wody na pewno dobrze się nie ugotuje.
> Dla mnie idealny to jest tak ugotowany, żeby jego konsystencja była zgodna z typem
dania.
>
> Przed chwilą jadłam ryż gotowany na gęsto na mleku, z musem truskawkowym - i taki
wręcz musi się kleić :-)))
>
> Ania
>

Jak dla mnie ryż to tylko składnik do zupy pomidorowej, czy białych
sosów (np. tzw potrawka), ew. zapiekany z mięsem i warzywami. Oczywiście
gotowany osobno. Jakby taka zupa pomidorowa czy sos wyglądał gdyby je
dodać do ryżu ugotowanego na sypko.?

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?