Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ryż smażony po chińsku Re: Ryż smażony po chińsku

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ryż smażony po chińsku

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: XL <i...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Ryż smażony po chińsku
Date: Tue, 29 Sep 2009 19:02:07 +0200
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 52
Message-ID: <tolkes04mr5q$.10gya1om5augc.dlg@40tude.net>
References: <4...@s...googlegroups.com>
<1...@4...net>
<b...@x...googlegroups.com>
Reply-To: i...@g...pl
NNTP-Posting-Host: adsn222.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1254243732 2781 79.185.199.222 (29 Sep 2009 17:02:12 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 29 Sep 2009 17:02:12 +0000 (UTC)
X-User: ikselk
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:324665
Ukryj nagłówki

Dnia Tue, 29 Sep 2009 06:31:10 -0700 (PDT), JaMyszka napisał(a):

> On 29 Wrz, 13:46, XL wrote:
>> [...]
>>> Czas przygotowania około 15min.
>>> Podane może być jako dodatek ja osobiście lubię jako samodzielną
>>> potrawę z  podaną z surówką oraz  sosem słodko-ostrym tao-tao.
>> Noaletozwykłyomletzdodatkami!
>
> A Tobie co?! Z tyłu liceum, z przodu muzeum? -- To tak na
> marginesie;p

I z tyłu, i z przodu - kwitnę i rozkwitam :-D


> Wracając do treści Twojej wypowiedzi to ona jakaś dziwnawa. Czyżbyś
> zmieniła styl?

Szkoda czasu na spacje - życie płynie...

> Toż jajko w różnych potrawach ma różny smak. A tu
> podstawowym składnikiem jest ryż.

Aha. Nie ważyłam. I nie używam torebkowanego ryżu - gotuję tradycyjnie.


> I dziewczę trochę się natrudziło, by
> odnaleźć jego "niebiański" smak.

Ryżu? - no, nie przesadzajmy.

> No i dzieli się z nami swoim
> odkryciem sposobu uzyskanie tego smaku:)

Że niby jajka ten smak nadają?

> A Ty Jej w łeb pałką?!

A co jej się stanie? - w końcu tylko taką do ucierania...


> Poza tym, o ile mnie pamięć nie myli, to cechą charakterystyczną
> omletu jest ubijanie jajek, a nie ich rozbełtanie;p
> Oj, popraw się, popraw;)

Ubijane jajka - to na omlet biszkoptowy, i to osobno białka, osobno żóltka.

:-)
--

Ikselka.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
29.09 Grzesiacz
30.09 Bbjk
30.09 Mania
30.09 gdaMa
30.09 Theli
30.09 mac
30.09 Grzesiacz
01.10 Bbjk
01.10 Qrczak
01.10 Grzesiacz
01.10 Grzesiacz
02.10 Bbjk
02.10 Mania
02.10 Bbjk
02.10 stefandora
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?