Data: 2014-12-16 10:32:19
Temat: Re: Sma?one ma by?!
Od: Trybun <i...@j...ru>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-12-01 o 06:22, Aicha pisze:
> W dniu 2014-11-28 15:05, Trybun pisze:
>
>> A wracając do tych surowizn, ciekawe dlaczego nikt z tych karconych
>> nigdy nie zapyta na antenie dlaczego to makaron MUSI być niedogotowany
>
> Człecze, makaron jest "niedogotowany", żeby doszedł po zmieszaniu z
> gorącym sosem, a nie robiła się z niego bryja.
>
>> czy wątróbka niedosmażona... ?
>
> Bo podobno twardnieje :)
>
Nie ma mowy o sosach, a o gotowaniu makaronu w wodzie. Poza tym
najnormalniejszym mitem jest to przegotowywanie się makaronu na talerzu
pod wpływem gorącego sosu.
Nic podobnego, i zresztą nie chodzi o to aby konsumować papkę wątrobianą
ale o możliwość ugryzienia czegoś konkretnego.
|