Data: 2006-05-29 08:22:14
Temat: Re: Smaczne i błyskawiczne, ale tanie ;-)
Od: Waldemar <w...@i...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wojtek H. schrieb:
> Witam!
>
> Użytkownik Waldemar <w...@i...de> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:4...@u...de...
>
>> tylko efekt jest taki sam, jak z diamentem. Znaczy używając oliwy extra
>> vergine zabijasz różnicę między normalną oliwą, a tą extra vergine. Po
>> prostu nie ma sensu.
>
> Bzdura. Aromat oliwy e.v. pozostaje przy obróbce cieplnej.
> Może nawet szlachetnieje?
ciekawe dlaczego tak by miało być. Różnica między normalną oliwą, a
extra vergine leży właśnie w braku obróbki cieplnej przy extra vergine.
Niczym poza tym się nie różnią. Są nawet z tych samych oliwek.
Waldek
|