Data: 2001-05-30 08:23:09
Temat: Re: Sos do gołąbków
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <z...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:7dbf.00000001.3b14a7f5@newsgate.onet.pl...
> Mam pytanie jak w tytule - jak otrzymać dobry sos do gołąbków. Szczerze
mówiąc
> to bardzo zasmakował mi sos w zwyczajnych gołąbkach kupowanych w słoikach,
> nigdy jednak nie udało mi się zblizyć do tego smaku (stosowany u mnie w
domu
> sos to pop prostu mąka+przecier pomidiorowy+sól+papryka)
>
gdzie listek laurowy i ziele angielskie? (to już do gotowania) jejku!, a
gdzie zasmażona na maśle cebulka? a co z majerankiem do smaku? a pieprz to
co?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|