Data: 2001-05-30 12:45:35
Temat: Re: Sos do gołąbków
Od: "Ana" <a...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:gsi9htklbfoc2nophlbdocg70q4kns58uc@4ax.com...
>
> >> Swoja droga, ciekawa jestem waszych obyczajow, jezeli chodzi o dodatki
do
> >> golabkow. Jecie je same, z ziemniakami, z chlebem...?
> >>
> >
> >U mnie w domu same lub z chlebem (rzadko)
> >Asia
> >
> najchetniej same. A jeszcze do tego jak mi sie uda nie przypalic
> lisci luzem, ktorymi wyscielam sagan to jestem w niebie...
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
Mi sie liscie zawsze przypalaja, ale i tak wyjadamy co sie da. Lubimy same
golabki, byle duuuuuzo.
Nie wiem jak Wy, ale ja gotuje zawsze z dwóch glówek kapusty od razu -
wychodza dwa wielkie gary i znikaja w dwa dni. Bo my wtedy: na sniadanie -
golabki, na drugie sniadanie - golabki, na obiad - golabki, na
podwieczorek - golabki, a na kolacje dla odmiany - golabki. I jeszcze sie
pilnujemy zeby kto nie zjadl wiecej od drugiego ....
Pozdrawiam golabkowo (mniam)
AniaK
|